Produsén Conveyor
pikeun Industrial Conveyor Systems

GCSROLLER dirojong ku tim kapamimpinan anu gaduh pangalaman puluhan taun dina operasi perusahaan manufaktur conveyor, tim spesialis dina industri conveyor sareng industri umum, sareng tim karyawan konci anu penting pikeun pabrik perakitan.Ieu ngabantosan urang ngartos kabutuhan konsumén urang pikeun solusi produktivitas anu langkung saé.Upami anjeun peryogi solusi automation industri anu kompleks, urang tiasa ngalakukeunana.Tapi kadang solusi anu langkung saderhana, sapertos conveyors gravitasi atanapi conveyor roller kakuatan, langkung saé.Barina ogé, anjeun tiasa percanten kamampuan tim kami pikeun nyayogikeun solusi anu optimal pikeun konveyor industri sareng solusi automation.

GLOBAL-conveyor-supplies-perusahaan2 video_play

TENTANG KAMI

GLOBAL CONVEYOR SUPPLIES COMPANY LIMITED (GCS), baheulana kawanoh salaku RKM, specializes di manufaktur conveyor gilinding jeung asesoris patali.Pausahaan GCS nempatan lahan 20.000 méter pasagi, kaasup wewengkon produksi 10.000 méter pasagi sarta mangrupakeun pamimpin pasar dina produksi conveying divices jeung asesoris.GCS ngadopsi téknologi canggih dina operasi manufaktur sareng parantos nampi ISO9001: 2008 Sertipikat Sistem Manajemén Kualitas.

45+

Taun

20.000 ㎡

Wewengkon Lahan

120 urang

Pagawe

PRODUK

Non-Powered runtuyan gilinding

Sabuk drive runtuyan gilinding

Ranté drive runtuyan gilinding

Ngarobah runtuyan gilinding

Jasa Kami

  • 1. Sampel bisa dikirim dina 3-5days.
  • 2. OEM produk ngaropéa / logo / merek / packing ditarima.
  • 3. Qty leutik katampa & pangiriman gancang.
  • 4. Diversifikasi produk pikeun pilihan anjeun.
  • 5. jasa Express pikeun sababaraha pesenan pangiriman urgent pikeun minuhan pamundut customer.
  • Industri Anu Urang Ngawula

    Tina conveyor, mesin khusus sareng manajemén proyék, GCS gaduh pangalaman industri pikeun ngajantenkeun prosés anjeun lancar. Anjeun bakal ningali sistem kami dianggo dina sajumlah industri sapertos kieu.

    • Rangkaian éksténsif desain peralatan penanganan bahan kami parantos dianggo dina industri bungkusan sareng percetakan mangtaun-taun.

      Bungkusan & Percetakan

      Rangkaian éksténsif desain peralatan penanganan bahan kami parantos dianggo dina industri bungkusan sareng percetakan mangtaun-taun.
      nempo leuwih
    • Kalayan pangalaman mangtaun-taun dina industri ieu, kami gaduh pamahaman anu luas ngeunaan standar kaamanan pangan, kabersihan sareng kabersihan.Parabot prosés, conveyor, sorters, sistem beberesih, CIP, platform aksés, pipa pabrik jeung desain tank mangrupakeun sababaraha tina loba jasa kami nawiskeun di wewengkon ieu.Digabungkeun sareng kaahlian kami dina penanganan bahan, prosés & pipa sareng desain peralatan pabrik, kami tiasa nganteurkeun hasil proyék anu kuat.

      Dahareun & Inuman

      Kalayan pangalaman mangtaun-taun dina industri ieu, kami gaduh pamahaman anu luas ngeunaan standar kaamanan pangan, kabersihan sareng kabersihan.Parabot prosés, conveyor, sorters, sistem beberesih, CIP, platform aksés, pipa pabrik jeung desain tank mangrupakeun sababaraha tina loba jasa kami nawiskeun di wewengkon ieu.Digabungkeun sareng kaahlian kami dina penanganan bahan, prosés & pipa sareng desain peralatan pabrik, kami tiasa nganteurkeun hasil proyék anu kuat.
      nempo leuwih
    • Kami sanés perusahaan anu dumasar kana katalog, janten kami tiasa nyaluyukeun lebar, panjang, sareng fungsionalitas sistem conveyor roller anjeun pikeun nyocogkeun tata perenah sareng tujuan produksi anjeun.

      Farmasi

      Kami sanés perusahaan anu dumasar kana katalog, janten kami tiasa nyaluyukeun lebar, panjang, sareng fungsionalitas sistem conveyor roller anjeun pikeun nyocogkeun tata perenah sareng tujuan produksi anjeun.
      nempo leuwih

    warta panganyarna

    Sababaraha patarosan pencét

    GCS conveyor Ngagungkeun Taun Anyar Cina ...

    GCS conveyor Ngagungkeun Taun Anyar Cina ...

    GCSconveyor Ngagungkeun Liburan Taun Anyar Cina 2024 Pelanggan / Mitra Pemasok anu Dihormat Hatur nuhun pikeun dukungan, kanyaah, kapercayaan, sareng bantosan anjeun ka GCS China di 2023. Nalika urang lebet taun 2024 babarengan...

    Tempo deui
    Mitra departemén luar negeri GCS diajar ...

    Mitra departemén luar negeri GCS diajar ...

    2024-1-16 Edisi Kahiji Mitra departemén luar negeri GCS diajar kaahlian profésional bisnis, anu bakal langkung saé pikeun ngalayanan pangguna urang....

    Tempo deui
    Naon tujuan transfer bola...

    Naon tujuan transfer bola...

    Naha anjeun peryogi beban anjeun dipindahkeun sacara lancar, tepat, sareng ka arah mana waé?Unit mindahkeun bal mangrupakeun solusi idéal.Unit transfer bal ogé katelah bal castors, transfer bal, ...

    Tempo deui
    Naon ari Skate Wheel Conveyor?

    Naon ari Skate Wheel Conveyor?

    Roda skate conveyor atanapi skates conveyor dipaké pikeun nyieun sistem aliran gravitasi basajan.Éta tiasa dianggo pikeun ngadukung beban atanapi salaku panungtun samping pikeun ngajaga produk sajajar.Roller roda skate a...

    Tempo deui

    Dijieun dina Solusi Produktivitas Cina

    Toko online GCS nawiskeun rupa-rupa pilihan pikeun palanggan anu peryogi solusi produktivitas gancang.Anjeun tiasa mésér produk ieu sareng bagian langsung ti toko e-commerce GCSROLLER online.Produk sareng pilihan Pangiriman Gancang biasana dibungkus sareng dikirimkeun dina dinten anu sami dipesen.Seueur pabrik conveyor gaduh distributor, perwakilan penjualan luar, sareng perusahaan sanés.Nalika ngagaleuh, palanggan akhir panginten henteu tiasa nampi produkna dina harga pabrik tangan munggaran ti pabrik.Di dieu di GCS, anjeun bakal kéngingkeun produk conveyor kami kalayan harga anu pangsaéna nalika anjeun ngagaleuh.Kami ogé ngadukung pesenan borongan sareng OEM anjeun ogé.