Produsen Conveyor
kanggo Sistem Konveyor Industri

GCSROLLER didhukung dening tim pimpinan sing duwe pengalaman puluhan taun ing operasi perusahaan manufaktur conveyor, tim spesialis ing industri conveyor lan industri umum, lan tim karyawan kunci sing penting kanggo pabrik perakitan.Iki mbantu kita ngerti kabutuhan pelanggan kanggo solusi produktivitas sing luwih apik.Yen sampeyan butuh solusi otomatisasi industri sing rumit, kita bisa nindakake.Nanging kadhangkala solusi sing luwih prasaja, kayata conveyor gravitasi utawa conveyor roller daya, luwih apik.Apa wae, sampeyan bisa dipercaya kemampuan tim kanggo nyedhiyakake solusi optimal kanggo konveyor industri lan solusi otomatis.

GLOBAL-CONVEYOR-SUPPLIES-PERUSAHAAN2 video_muter

BABAGAN AWAKE DHEWE

GLOBAL CONVEYOR SUPPLIES COMPANY LIMITED (GCS), sing sadurunge dikenal minangka RKM, spesialisasi ing manufaktur roller conveyor lan aksesoris sing gegandhengan.Perusahaan GCS manggoni area tanah 20.000 meter persegi, kalebu area produksi 10.000 meter persegi lan minangka pimpinan pasar ing produksi alat lan aksesoris.GCS nggunakake teknologi canggih ing operasi manufaktur lan entuk sertifikat Sistem Manajemen Kualitas ISO9001: 2008.

45+

taun

20.000 ㎡

Land Area

120 wong

Staff

PRODUK

Roller seri non-powered

Sabuk drive seri rollers

Rantai drive seri rollers

Nguripake rollers seri

Layanan Kita

  • 1. Sample bisa dikirim ing 3-5days.
  • 2. OEM produk selaras / logo / merek / packing ditampa.
  • 3. Qty cilik ditampa & pangiriman cepet.
  • 4. Diversifikasi produk kanggo pilihan sampeyan.
  • 5. Layanan Express kanggo sawetara pesenan pangiriman urgent kanggo ketemu panjalukan customer.
  • Industri sing Kita Layani

    Saka konveyor, mesin khusus lan manajemen proyek, GCS nduweni pengalaman industri supaya proses sampeyan bisa mlaku kanthi lancar. Sampeyan bakal weruh sistem kita digunakake ing sawetara industri kaya ing ngisor iki.

    • Desain peralatan penanganan bahan sing akeh banget wis digunakake ing industri kemasan lan percetakan sajrone pirang-pirang taun.

      Packaging & Printing

      Desain peralatan penanganan bahan sing akeh banget wis digunakake ing industri kemasan lan percetakan sajrone pirang-pirang taun.
      ndeleng liyane
    • Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing industri kasebut, kita duwe pangerten ekstensif babagan standar keamanan, kebersihan lan kebersihan panganan.Peralatan proses, conveyor, sorter, sistem reresik, CIP, platform akses, pipa pabrik lan desain tank sawetara saka akeh layanan kita kurban ing wilayah iki.Digabungake karo keahlian kita ing penanganan bahan, proses & pipa lan desain peralatan pabrik, kita bisa ngasilake asil proyek sing mantep.

      Panganan & Wedang

      Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing industri kasebut, kita duwe pangerten ekstensif babagan standar keamanan, kebersihan lan kebersihan panganan.Peralatan proses, conveyor, sorter, sistem reresik, CIP, platform akses, pipa pabrik lan desain tank sawetara saka akeh layanan kita kurban ing wilayah iki.Digabungake karo keahlian kita ing penanganan bahan, proses & pipa lan desain peralatan pabrik, kita bisa ngasilake asil proyek sing mantep.
      ndeleng liyane
    • Kita dudu perusahaan sing adhedhasar katalog, mula kita bisa nyetel jembar, dawa, lan fungsi sistem conveyor roller supaya cocog karo tata letak lan tujuan produksi.

      Farmasi

      Kita dudu perusahaan sing adhedhasar katalog, mula kita bisa nyetel jembar, dawa, lan fungsi sistem conveyor roller supaya cocog karo tata letak lan tujuan produksi.
      ndeleng liyane

    warta anyar

    Sawetara pitakon pers

    GCS conveyor ngrayakake Taun Anyar Cina ...

    GCS conveyor ngrayakake Taun Anyar Cina ...

    GCSconveyor Ngerayakake Liburan Taun Anyar Imlek 2024 Pelanggan / Mitra Supplier sing Dihormati Matur nuwun kanggo dhukungan, katresnan, kepercayaan, lan bantuan kanggo GCS China ing taun 2023. Nalika kita mlebu taun 2024 bebarengan ...

    Waca liyane
    Mitra departemen luar negeri GCS sinau ...

    Mitra departemen luar negeri GCS sinau ...

    2024-1-16 Edisi Pertama Mitra departemen luar negeri GCS sinau katrampilan profesional bisnis, sing bakal nglayani pangguna kanthi luwih apik....

    Waca liyane
    Apa tujuane transfer bal...

    Apa tujuane transfer bal...

    Apa sampeyan butuh beban sampeyan supaya bisa dipindhah kanthi lancar, tepat, lan menyang arah apa wae?Unit transfer bal minangka solusi sing cocog.Unit transfer bal uga dikenal minangka kastor bal, transfer bal, ...

    Waca liyane
    Apa iku Skate Wheel Conveyor?

    Apa iku Skate Wheel Conveyor?

    Roda skate conveyor utawa skate conveyor digunakake kanggo nggawe sistem aliran gravitasi sing prasaja.Bisa digunakake kanggo ndhukung beban utawa minangka pandhuan sisih supaya produk tetep selaras.Rol roda skate a...

    Waca liyane

    Solusi Produktivitas Made in China

    Toko online GCS nawakake macem-macem pilihan kanggo pelanggan sing butuh solusi produktivitas cepet.Sampeyan bisa tuku produk lan bagean kasebut langsung saka toko e-commerce GCSROLLER online.Produk kanthi pilihan Pengiriman Cepet biasane dikemas lan dikirim ing dina sing padha dipesen.Akeh manufaktur conveyor duwe distributor, wakil sales njaba, lan perusahaan liyane.Nalika tuku, pelanggan pungkasan bisa uga ora bisa entuk produk kanthi rega pabrik saka pabrikan.Ing GCS, sampeyan bakal entuk produk conveyor kanthi rega paling apik nalika sampeyan tuku.Kita uga ndhukung pesenan grosir lan OEM uga.