verksted

Nyheter

Hva er en drivrulletransportør?

Drivrullerer sylindriske komponenter som drivertransportørsystem.I motsetning til tradisjonelle valser som drives av en ekstern kraftkilde, er en drivrulle en automatisert modulær enhet som mottar sin mekaniske inngang for direkte drift fra en intern elektrisk motor.Dette er grunnen til at produktet også er kjent som en trommelmotor.Derfor forårsaker dens bevegelse en kjedereaksjon gjennom hele transportsystemet som den er koblet til, uten behov for en ytterligere drivenhet.Takket være deres spesielle design, høye ytelse og utmerkede fordeler når det gjelder plass, sikkerhet og energieffektivitet, representerer drivremskiver en viktig innovasjon innen transportørteknologi, spesielt for alle industrielle bruksområder som involverer enhetshåndtering, inkludert flyplasser, mat- og drikkevareindustrien , varehus og distribusjonssentre samt produksjons- og pakkeselskaper.

Drivvalsen produsert avGCSer en enhet som brukes til å drive og overføre materiale, vanligvis i et transportbåndsystem.Den fungerer som en strømkilde for transportbåndet, og overfører kraft fra en elektrisk motor til transportbåndet for å få det til å gå.Drivruller er laget av en rekke materialer, vanligvis metaller (f.eks. stål,aluminium), polymerer (f.eks. polyuretan, nylon), etc., avhengig av de spesifikke brukskravene og miljøforholdene.

Rørdiameterspesifikasjonene for GCS drivruller er vanligvis tilgjengelige i følgende vanlige størrelser:

Diameter ø25mm

Diameter ø38mm

Diameter ø50mm

Diameter ø57mm

Diameter ø60mm

Diameter ø63,5mm

Diameter ø76mm

Diameter ø89mm

Disse størrelsene er de vanligste, men det er faktisk andre størrelser på drivruller tilgjengelig, som må tilpasses fra sak til sak.

Når det gjelder akseldiameteren og akseltypen til drivremskiven, er designet vanligvis basert på diameteren på remskiven og kravene til bruken.De vanligste akseldiametrene er 8 mm, 12 mm, 15 mm, 20 mm og så videre.Skaftmodeller er generelt standardiserte skafter, for eksempel H-type, T-type og så videre.

Valseinstallasjon og behandling av akselende:

Behandlingsmetode for skaftende

Det skal bemerkes at den spesifikke akseldiameteren og akselmodellen også vil variere i henhold til forskjellene i utstyrsdesign og produksjonsprosesser til forskjellige leverandører og produsenter.Derfor, når du velger og kjøper drivruller, er det best å kommunisere med leverandøren eller produsenten i detalj for å sikre at den valgte drivvalsen oppfyller dine spesifikke behov og krav.

Fordelene med drivruller er hovedsakelig som følger:

Effektiv overføring: Drivskiven overfører kraft til transportbåndet gjennom en elektrisk motor, som gir en effektiv overføringskraft, som gjør at materialer kan overføres raskt og jevnt.

Høy pålitelighet: Drivvalsen er vanligvis laget av materialer av høy kvalitet med høy slitestyrke og korrosjonsmotstand, som kan kjøre stabilt i lang tid under et tøft arbeidsmiljø.

Praktisk vedlikehold: Drivvalsen har en enkel struktur, er relativt enkel å vedlikeholde og reparere, og kan realisere problemfri drift i lang tid, noe som reduserer nedetid og vedlikeholdskostnader.

Fleksibilitet: Drivrullen kan tilpasses i henhold til de faktiske behovene til designet, for å møte ulike transportkrav, og har en høy grad av fleksibilitet i installasjonen av transportbåndet.Drivvalsen er mye brukt i industriell produksjon, spesielt egnet for materialtransport, sortering, pakking og andre ledd.

rullebane
o RULLETRANSPORTBAND
Fast med Sprocket rullebane for GCS Kina

Produktvideo

Finn produkter raskt

Om Global

GLOBALE TRANSPORTBØRERCOMPANY LIMITED (GCS), tidligere kjent som RKM, spesialiserer seg på produksjonremdriftsrulle,kjededriftsruller,ikke-drevne ruller,dreiende ruller,transportbånd, ogrullebaner.

GCS tar i bruk avansert teknologi i produksjonsoperasjoner og har oppnåddISO9001:2008Quality Management System Certificate.Our selskapet okkuperer et landområde på20.000 kvadratmeter, inkludert et produksjonsområde på10.000 kvadratmeterog er markedsleder innen produksjon av transportdeler og tilbehør.

Har du kommentarer angående dette innlegget eller emner som du ønsker at vi skal dekke i fremtiden?

Send us an email at :gcs@gcsconveyor.com

Skriv din melding her og send den til oss

Innleggstid: 20. november 2023